Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Uganda

Proprietate de vânzare în Uganda

Uganda este o țară în interiorul Africii. Se învecinează la nord cu Sudanul de Sud, la est cu Kenya, la sud cu Tanzania și Rwanda și spre vest cu Republica Democratică Congo și nu are acces la mare.

Capitala sa este Kampala, unul dintre cele mai importante orașe ale marii regiuni din jurul lacului Victoria. Dacă sunteți interesat în achiziționarea de proprietăți de vânzare în Uganda, deși capitala nu este încă o destinație turistică în masă, este un loc interesant care prezintă diverse oportunități imobiliare.

Dacă intenționați să ajungeți în Uganda și sunteți interesat să investiți în proprietăți de vânzare în Uganda, aceasta este o țară relativ sigură, în special Kampala este unul dintre orașele cu mai puține probleme în Africa de Est.

Una dintre cele mai interesante zone de a căuta proprietăți de vânzare în Kampala se află lângă campusul universitar Makerere, una dintre cele mai prestigioase universități din Africa Centrală și de Est.

Piața imobiliară din Uganda este mai stabilă și mai puțin volatilă decât acum doi ani.

Sectorul imobiliar din Uganda a crescut enorm în ultimii zece ani, iar printre proprietățile de vânzare din Uganda găsim multe locuințe, spații comerciale și birouri, în special în zona Kampala.

Mediul favorabil care a fost creat în țară a atras străini să cumpere proprietăți de vânzare în Uganda și să se stabilească în țară.

 În plus față de capitala Kampala, putem evidenția alte locuri interesante în căutarea unor proprietăți de vânzare în Uganda. Acestea includ Jinja, Mbale, Mbarara, Gulu și Fort Port în vest, unde costul vieții este mult mai mic decât în ​​Kampala.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 26605

DE VÂNZARE Teren agricol, Uganda, Kampala, Masindi Town, 16 km outside Masindi Town, District Masindi

36,178,018.50RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

59988981 m²
Culturile care au fost crescute până în prezent cu rata de succes de 100% sunt porumbul, floarea soarelui, trestie de zahăr, și copaci jatropha pentru...
Cod. 19833

DE VÂNZARE Teren agricol, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

7,850,814.69RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

5 m²
5 mile pătrate de teren sunt în vânzare în Uganda (Regiunea Centrală). Terenul este potrivit pentru orice activități agricole. Ea are titlu teren. Ter...
Cod. 19832

DE VÂNZARE Fermă, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

1,099,146.97RON
DE VÂNZARE
Fermă

4000 m²
1000 de acri de teren sunt în vânzare în Uganda, o parte centrală din Uganda, Nakasongola. Teren învecinează cu lac Kyoga, potrivit pentru agricultură...
Cod. 19733

DE VÂNZARE Casă rustică, Uganda, Kampala, Ntinda, Ntinda (Buye) Kigowa

1,586,434.06RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

200 m²
Kampala, NTINDA. De proprietate asupra Garden 0.7 acri. Clădirea principală rezidentiala cu patru dormitoare, 2 bai, plus două unități, independente, ...
Cod. 19375

DE VÂNZARE Casă rustică, Uganda, Kampala, Kampala, Ntinda (Buye) Kigowa

1,586,434.06RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

2800 m²
NTINDA (buye) pe 0.7 hectare de stat în grădină, patru dormitoare, doua de baie, bucatarie mare, de luat masa, living, sferturile Boys, DOTARI.
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB